Galeb Snelly Pounje Calida Tabele velikosti Znaki za vzdrževanje Splošni pogoji poslovanja Pounje

Galeb

Perilo je zares dobro, ko ga na sebi pravzaprav sploh ne čutimo, ko ga vzdržujemo z lahkoto, ko nam služi tako dolgo, da smo že pozabili kdaj smo ga sploh kupili. Seveda je poleg vsega lahko tudi lepo.

 

To si v našem podjetju vedno postavljamo kot glavne zahteve za vse izdelke, ki jih ponudimo pod blagovno znamko »Galeb«. Le ta ponuja veliko – lepega, zanimivega.

Blagovna znamka Galeb (Galeb, dalmatinska trikotaža d. d., Omiš) obstaja že dobrih 50 let, na slovenskem trgu pa je prisotna le nekaj let manj. Naše podjetje jo zastopa od leta 1990.

Glavna značilnost Galebovih izdelkov je visoka kakovost po pristopni ceni. Vsi vdelani materiali so preizkušeni, vsa proizvodnja poteka v Omišu. Proizvodnja je prijazna okolju, zato imajo vsi Galebovi izdelki znak EKO. Izbor je izredno širok.

Moško, žensko in otroško spodnje perilo, večinoma narejeno iz bombaža, ki je očitno še vedno najbolj priljubljen. Pa seveda tudi novejši modeli iz ostalih sodobnih, prav tako prijetnih materialov.
Za moške je to program »Magic wear« z dodatkom Lycre® ali iz Micro Modala® za ženske pa program »Elastic« z dodatkom Lycre® ter program »Adriana« z dodatkom viskoze ali iz Micro Modala®.
Vmes so seveda tudi že poznani programi Adriatic ®, Adriana ®, Nature wear, Magic wear...

Vsako pomlad in jesen izide nova kolekcija ženskih in moških vrhnjih majic in pižam, seveda v modnih krojih in barvah.

NOVO !!!

Za vse aktivne, mlade in samozavestne smo pri Galebu uvedli popolnoma novo serijo izdelkov, ki jih bomo od sedaj tržili pod znamko GLB. Oglejte si več na strani aktualno.

Katerikoli izdelek znamke »Galeb« boste kupili smo prepričani, da vam bo všeč in se boste v njem počutili prijetno in svobodno, ga dolgo in zadovoljno nosili, kajti ravno in samo zato je bil tudi izdelan.

Kje najdete »Galeba«?
»Galeb« je prisoten po vsej Sloveniji, praktično v vsaki večji tekstilni trgovini. Upamo, da je vsaj ena tudi čisto blizu vas.

http://www.galeb.hr/