Galeb Snelly Pounje Calida Tabele velikosti Znaki za vzdrževanje Splošni pogoji poslovanja Pounje

Prodajni program

V naši ponudbi lahko najdete naslednje blagovne znamke:

Vse znamke obsegajo žensko, moško in otroško perilo ter majice in pižame. Znamke tržimo tako veleprodajno s pomočjo naših poslovnih partnerjev, kot tudi v maloprodaji preko  lastnih specializiranih prodajaln "Galeb svet perila". 

 

Galeb

Proizvodnja perila Galeb (Galeb, dalmatinska trikotaža d. d., Omiš, Hrvaška) obstaja že od leta 1951, na slovenskem trgu pa je prisotna le nekaj let manj. Naše podjetje jo zastopa od leta 1990. 

Danes se izdelki proizvajalca "Galeb d.d." ponujajo pravzaprav pod tremi blagovnimi znamkami: 

Glavna značilnost vseh Galebovih znamk je visoka kakovost po pristopni ceni. To dokazuje tudi nagrada iz leta 2010  "Best Buy Award"  za področje moško perilo.

Vsi vdelani materiali so preizkušeni, vsa proizvodnja poteka v Omišu. Proizvodnja je prijazna okolju, zato imajo vsi izdelki znak EKO.

Izbor je izredno širok. Moško, žensko in otroško spodnje perilo, vrhnje majice in pižame, večinoma vse narejeno iz bombaža, ki je očitno še vedno najbolj priljubljen. Pa seveda tudi novejši modeli iz ostalih sodobnih, prav tako prijetnih materialov.

Novost je tudi funkcionalno perilo za ekstremne razmere.

Vsako pomlad in jesen izide tudi nova sezonska kolekcija ženskih in moških vrhnjih majic, pižam in perila, seveda v modnih krojih in barvah.

Katerikoli izdelek znamk proizvajalca »Galeb d.d.« boste kupili smo prepričani, da vam bo všeč in se boste v njem počutili prijetno in svobodno, ga dolgo in zadovoljno nosili, kajti ravno in samo zato je bil tudi izdelan.

Še več o "Galebu" si lahko preberete na spodnjem naslovu. 

www.galeb.hr

 


Pounje

Pounje trikotaža d.d., Hrvatska kostajnica, je priznani hrvaški proizvajalec pižam in vrhnjih majic, ženskih in moških. Njihovi izdelki z dolgoletno tradicijo sodijo v srednji cenovni razred, med najbolj znanimi serijami iz njihove hiše pa je verjetno »Plavi cvijet«, serija vrhunskih ženskih pižam, kombinež in kompletov. 

www.pounje.hr                     

 

Snelly 

Snelly je znamka italijanskega proizvajalca perila "Nice intimo". Ponuja izedno širok izbor ženskega, moškega in otroškega perila in pižam. Odlikuje jo zlasti izjemno privlačno razmerje med kakovostjo in ceno.

www.nice-intimo.it