Galeb Snelly Pounje Calida Tabele velikosti Znaki za vzdrževanje Splošni pogoji poslovanja Pounje

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja določajo pravice in obveznosti kupcev spletne trgovine www.galeb-trade.si  in ponudnika izdelkov, podjetja Galeb-trade d.o.o., Babičeva 1, 1000 Ljubljana,  matična številka: 5322405. V spletni trgovini kupci lahko naročajo izdelke, ki so navedeni na teh straneh in so na voljo do odprodaje zalog.

Ob registraciji v sistem trgovine obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa. Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem. V primeru, da se s ponujenimi splošnimi pogoji ne strinjate, vas prosimo, da ogleda strani in nakupa prek naše elektronske trgovine ne opravite. Šteje se, da ste z vsakim ogledom ali s transakcijo, opravljeno preko naše spletne trgovine, seznanjeni s celotno vsebino splošnih pogojev in ste v ponujene splošne pogoje privolili brez omejitev. Tudi v prihodnje ste, do preklica ali spremembe veljavnih splošnih pogojev, ob vsakem ogledu ali pri vsaki transakciji, opravljeni na naši spletni strani, zavezani z navedenimi splošnimi pogoji. Lastnik trgovine si pridržuje pravico do kakršnihkoli sprememb, delnih ali v celoti, kateregakoli dela splošnih pogojev brez posebne najave. Spremembe veljajo od trenutka objave.

Nakup v spletni trgovini ali sploh kakršnokoli posredovanje osebnih podatkov na straneh spletne trgovine je dovoljen samo pravno – poslovno sposobnim osebam, starejšim od 15 let, ostale osebe morajo za vsako posredovano informacijo pridobiti zakonsko veljavno soglasje staršev ali skrbnika.

CENE

Redne cene označujejo cene, ki veljajo v trgovinah Galeb Svet perila.

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače.

Cena, po kateri ste blago naročili velja dokler blaga ne dostavimo. Cene ne vključujejo dostave.

Pri nakupu nad 50€ vam strošek poštnine ne obračunamo.

NAČINI PLAČILA

Ponudnik omogoča naslednje načine plačila:

1. z gotovino ob prevzemu (obračuna se strošek provizije za pakete z odkupnino)

2. z nakazilom na račun upravitelja – Galeb-trade d.o.o (po ponudbi / predračunu).

Ponudnik kupcu izda račun poleg dostavljenega blaga ali preko spletne pošte.

NAROČILO

Kupec uvrsti artikle v košarico,  kjer se mu ponudi možnost nadaljevanja nakupa, izbira dostave in plačila ter povzetek nakupa. Ko kupec zaključi naročilo, prejme sporočilo po e-pošti, da je naročilo sprejeto. Ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost artiklov in naročilo potrdi ali pa ga z razlogom zavrne. Na tej stopnji so sprejeta naročila obravnavana kot nepreklicna.

Naročilo je v elektronski obliki shranjeno na strežniku upravljalca spletnega mesta.

PREKLIC NAROČILA

V primeru, da bi radi odstopili od naročila nas prosimo obvestite v roku (1) ure od prejetega naročila na e-naslov info@galeb-trade.si. V elektronskem sporočilu obvezno navedite naslednje podatke:

1. V naslovu sporočila: Preklic naročila

2. V vsebini sporočila: a) številka naročila b) ime in priimek kupca c) naslov kupca

PRAVICA DO ODSTOPA OD NAKUPA, VRAČILO BLAGA

Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od nakupa, in sicer na kontaktni e-naslov info@galeb-trade.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v tridesetih dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni, neoprani in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila ali račun za kupljen izdelek. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino (kupnina s stroški dostave) takoj ko je mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa. Kupec naj tudi priloži podatke in številko TRR-ja.

Ponudnik ni dolžan sprejeti pošiljk z odkupnino ali pošiljk, ki ne ustrezajo ponudnikovim splošnim pogojem poslovanja.

Pri naročilih, katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih kupca, ki je bilo prilagojeno njihovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, kupec nima pravice do vračila oziroma odstopa od nakupa.

REKLAMACIJA

Kupec lahko blago reklamira, če blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali kako drugače odstopajo od kupčevega naročila.

Kupec lahko blago reklamira v 8 dneh od nakupa in zahteva takojšnjo zamenjavo za enak, brezhiben artikel ali pa v zakonsko določenem roku in pod pogoji za uveljavljanje reklamacije iz naslova stvarne napake.

V primeru reklamacije, lahko kupec, v skladu z zakonskimi omejitvami, zahteva zamenjavo artikla ali vračilo kupnine. V primeru zamenjave artikla krije kupec sam stroške, ki nastopijo ob ponovnem pošiljanju.

Pred vračilom nas obvestite na elektronski naslov info@galeb-trade.si , da se dogovorimo o najboljšem načinu vračila. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Odstop od pogodbe moramo vedno prejeti pisno.

Izdelki morajo biti nepoškodovani, neoprani,nerabljeni in v originalni embalaži. Vračilu obvezno priložite kopijo originalnega računa. Kupnino za vrnjene artikle vam bomo nakazali na vaš transakcijski račun, najkasneje v  30 dneh od prejema vračila ali vam po dogovoru šteli kupnino kot dobropis pri naslednjem nakupu.

Denar vračamo izključno na transakcijske račune in ne izplačujemo gotovine. 

 MENJAVA BLAGA

Ob ugotovitvi, da vam velikost nerabljenega izdelka ne ustreza, ga brez težav zamenjamo za ustrezno velikost. V tem primeru stroške pošiljanja krije naročnik. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, neopran, nepoškodovan in v originalni embalaži.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo.

Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

DRUGO

Ponudnik ne odgovarja uporabnikom za morebitno nedosegljivost, motnje pri dostopu do spletne trgovine www.galeb-trade.si ali za slabšo kakovost te spletne strani.

Ponudnik sme brez predhodnega opozorila prekiniti delovanje spletne strani www.galeb-trade.si , če zaradi napake, okvare, naravne ali druge nesreče ter iz drugih podobnih vzrokov tehnično ne more zagotavljati spletne strani in če je to potrebno zaradi vzdrževalnih del na omrežju oz. drugi infrastrukturi.

 

Želimo vam prijeten in ugoden nakup!

Direktor, Rok Jaklič